Ervaringen

Lees hier wat anderen zeggen over Helena/Eating Habits:

Over de Indofoodtour

Wat een gezellige toer was dit. Enthousiaste begeleiding en de hapjes en gerechten waren lekker. Leuke groep met ieder zijn/haar verhaal over Indisch eten met de daarbij horende herinneringen aan vroeger.

Terima kasih dan sampai jumpa!

Martin de Wit

Deelnemer Indofoodtour

Gister (29-8-2020) met de 1e indofoodtour weggeweest in Den Haag. De 2 dames hadden het goed voorbereid en ben verrast met nieuwe eetgelegenheden en gerechten. Het was een gezellige groep van in totaal 8 personen uit heel Nederland. Ik zeg meld je aan en geniet van een mooie tour!
Anoniem

Deelnemer Indofoodtour

Ik vond het hartstikke leuk. Ook om andere Indo’s weer te ontmoeten en hun achtergrond verhalen te horen en wat hun interesseerde om deel te nemen. Ik hoop binnenkort weer aan te kunnen sluiten in leuk gezelschap. x

Anoniem

Deelnemer Indofoodtour

De Indo Food Tour is ontzettend leuk georganiseerd. Met de fiets verken je de stad Den Haag en bezoek je elke eetplek. Het eten is goed geselecteerd en uiteraard heerlijk. Leuk wat meer te horen over de gerechten en de eetplek zelf. De organisatoren zijn enthousiast en vertellen leuk over elke plek. Ze zorgen ook voor een relaxte sfeer in de groep, zodat het makkelijk is te interacteren met anderen. Ik kan de tour zeker aanbevelen indien je van eten en gezelligheid houdt.
Anoniem

Deelnemer Indofoodtour

Wij vonden de Indo foodtour heel geslaagd! Het eten was echt waanzinnig goed, de restaurants verschillend en uniek en de sfeer was top! Helena weet ontzettend veel en vertelt het op een leuke manier. Heel leuk om beter kennis te maken met de Indische / Indonesische eetcultuur in Nederland! Aanrader dus.
Debbie Bodewes

Deelnemer Indofoodtour

Over Helena als communicatie-adviseur/businesscoach

Op het gebied van (strategisch) marketen van mijn bedrijf “deed ik maar wat”. Ik wist wel waar ik naar toe wilde, maar hoe, dat bleef een gok. Door een paar gesprekken met Helena werd er mij genoeg duidelijk dat ik wist hoe ik dingen het beste kon aanpakken om een effectieve zet te maken in de juiste richting. Altijd maar doorgaan, altijd druk bezig zijn met mijn onderneming is voor mij vanzelfsprekend, maar constructief acties uitvoeren en een vaste koers aanhouden is veel effectiever. Helena heeft mij hierin goed op weg geholpen.

Francis Kuijk

Francis Bakt en Kookt

Ik had een waardevolle sessie over SEO, waarin Helena me zoveel bruikbare tips heeft gegeven! Hier kan ik makkelijk en snel mee aan de slag en dankzij de heldere uitleg snap ik wat me verder helpt zichtbaarder te worden met mijn website.

Ilona Brook

Authentiek Indisch Koken

Voor het starten van een blog heb ik Helena Smit om hulp gevraagd. Helena staat altijd klaar om je advies te geven waar je ook écht wat aan hebt. Ik kan nu met een goed gevoel gaan starten.

Francisca Tan

Tante Fran Kookt

Helena is iemand die met eenvoudige woorden kernachtig kan communiceren. Bovendien is zij een goede luisteraar en iemand waarop ik kan vertrouwen dat afspraken worden nagekomen. Wat ik ook zo prettig vind om met haar samen te werken is haar positieve houding en gevoel voor humor. Wat ik haar bewonder is dat ze in drukte de rust weet te bewaren.
Wendy Yip

Mevr. Yan

Helena legde op een hele rustige en duidelijke manier uit hoe ik mijn blog beter kan inrichten om meer bereik te creëren. Van SEO tot alles van Google, zoals Analytics en Tag Manager, Helena kon het zo uitleggen dat ik makkelijk begreep wat ze bedoelde. Daarbij luisterde ze heel goed naar mijn vragen en over welke onderwerpen ik nog meer wilde weten. Buiten de les is ze ontzettend gezellig en hebben we ook onwijs gelachen! 

Nathalie Komar

Komar Eats

referentie challenge Blandanesië

Nav online zichtbaarheid challenge

referentie challenge Thuistoko Eva

Nav online zichtbaarheid challenge

referentie challenge Spektafel

Nav online zichtbaarheid challenge

referentie challenge Mamma Mudrikah

Nav online zichtbaarheid challenge

Over Indische online proeverijen